RESTAURANT HAGEDIS

RESTAURANT HAGEDIS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 46 beoordelingen
30 nov 2019 om 22:04 Lekker en gezond eten, was aangenaam verrast door het “3-gangen surprise menu”. Complete, lichtelijk avontuurlijk en gevarieerde maaltijd.
30 nov 2019 om 21:48 Heel lekker! De bonbons zijn ook echt verrukkelijk!
1 nov 2019 om 23:38 Gezond en heerlijk eten (het verrassingsgerecht van de dag) dat duidelijk met liefde en aandacht was klaargemaakt. Zeer blij met jullie!
24 okt 2019 om 23:09 Was hartstikke lekker!
18 okt 2019 om 21:29 Eten was echt super goed en lekker maar door de bezorging wel erg afgekoeld en door elkaar gehusseld helaas. Maar doet niks af aan de kwaliteit van het eten! Aubergine en witlof, absolute aanraders!!!
12 okt 2019 om 21:34 Het verrassingsmenu was ook voor twee personen genoeg geweest!
11 okt 2019 om 22:13 Ik had de verrassingsmaaltijd, maar ik vond het niet zo lekker. Het was bitter en de smaken clashten met elkaar. Ik hoop dat het eenmalig was, want ik zie voor de rest alleen goede reviews.
1 okt 2019 om 0:20 Wederom erg lekker. Maak de Porties filodeegtaartje en polenta met harissasaus wat groter.
21 sep 2019 om 20:22 Heerlijk weer de tempura!! De rest ook overigens! Fijn die milieuvriendelijke bakjes ook!
20 sep 2019 om 20:57 Verse ingrediënten, met liefde gemaakt, geen gierige kleine porties. Die Chai milkshake is echt *chef's kiss*.
16 sep 2019 om 10:52 Altijd super lekker.
14 sep 2019 om 14:21 Food is tasty, big portions and love it that they use carton boxes and not plastic. The forgot one drink from my order though.