RESTAURANT HAGEDIS

RESTAURANT HAGEDIS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 38 beoordelingen
12 okt 2019 om 21:34 Het verrassingsmenu was ook voor twee personen genoeg geweest!
11 okt 2019 om 22:13 Ik had de verrassingsmaaltijd, maar ik vond het niet zo lekker. Het was bitter en de smaken clashten met elkaar. Ik hoop dat het eenmalig was, want ik zie voor de rest alleen goede reviews.
1 okt 2019 om 0:20 Wederom erg lekker. Maak de Porties filodeegtaartje en polenta met harissasaus wat groter.
21 sep 2019 om 20:22 Heerlijk weer de tempura!! De rest ook overigens! Fijn die milieuvriendelijke bakjes ook!
20 sep 2019 om 20:57 Verse ingrediƫnten, met liefde gemaakt, geen gierige kleine porties. Die Chai milkshake is echt *chef's kiss*.
16 sep 2019 om 10:52 Altijd super lekker.
14 sep 2019 om 14:21 Food is tasty, big portions and love it that they use carton boxes and not plastic. The forgot one drink from my order though.
8 sep 2019 om 23:36 Heel lekker en gezond
6 sep 2019 om 9:24 Heerlijk, heerlijk, heerlijk!
29 aug 2019 om 22:26 Super lekker gegeten. Ik ga hier vaker bestellen, heerlijk en voedzaam.
22 aug 2019 om 22:13 Bezorging was super snel. Eten was lekker. Aubergine genomen